Om semestervädret blir sämre

Det är inte alltid man man har vädergudarna med på sin sida och semestervädret blir sämre än man räknat med. Då är det inte så mycket att göra än att försöka hitta på aktiviteter som gör att tiden går till det lättar upp för de aktiviteter man planerat då man besöker Dalarna.

Bor man på hotell så kanske det finns aktiviteter inne på hotellet som man kan vara med på så att tiden går. Många hotell kan ha träningslokaler som gör att man kan träna en stund och ta en avkopplande bastu efteråt. Äta bör man så restaurangen är också något som man kan besöka för både lunch och middag. Kolla med hotellpersonalen om det finns någon aktivitet som man kan göra vid dåligt väder.

Internet är något som gör att vi kan få tiden att gå. De vuxna kan spela slots i mobilen med förhoppningen att utöka semesterkassan medans de yngre i familjen kan titta på någon film på surfplattan. Det finns alltid något som kan intressera därute i cyberspace. Om det inte är online casino som lockar så kan det finnas andra spel som går att spela.

Det kan finnas saker som går att åka till för att uppleva något inomhus. I Borlänge så finns ett antal museum som kan besökas om vädret inte tillåter utomhusaktiviteter. Framtidsmuseet kan passa hela familjen medans museet om tenoren Jussi Björling kanske passar den äldre generationen. Ett par timmar går säkert att fördriva på de museer som finns i Borlänge. Vill man åka några mil så finns det mycket annat att uppleva i närområdet.